Ο Κώστας Τόκας γεννήθηκε το 1990 στην Αθήνα. Το 2015 αποφοίτησε από τη Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου της Αθήνας, ενώ έκτοτε είναι υποψήφιος διδάκτορας στην ίδια σχολή του ΕΜΠ στο Εργαστήριο Φωτονικών Επικοινωνιών. Είναι γιος του αείμνηστου συνθέτη Μάριου Τόκα και Πρόεδρος του Ιδρύματος Μάριος Τόκας 1954-2008 που συστήθηκε από τον ίδιο και τα αδέρφια του Χαρά και Άγγελο. Είναι παντρεμένος και διαμένει στην Αθήνα. Μεταξύ άλλων έχει επιμεληθεί την πλήρη ψηφιοποίηση του τεράστιου προσωπικού αρχείου του Μάριου Τόκα ενώ είναι διαχειριστής της επίσημης σελίδας mariostokas.com.cy. Έχει αναλάβει την γραφιστική επιμέλεια αρκετών αφιερωμάτων για τον Μάριο Τόκα ήδη από το 2012, ενώ είχε και την ευθύνη της παρουσίασης του αρχειακού υλικού (βίντεο/φωτογραφίες) στις εν λόγω εκδηλώσεις.

ΑΓΓΕΛΟΣ ΤΟΚΑΣ
(Αντιπρόεδρος)

Ο Αγγελος Τόκας γεννήθηκε το 1990 στην Αθήνα. Το 2014 αποφοίτησε από τη Σχολή Χημικών Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου της Αθήνας. Έχει εργαστεί σε σημαντικές ελληνικές εταιρείες κατασκευής βιομηχανικών εγκαταστάσεων και σήμερα εργάζεται ως Process Engineer σε μία από τις σημαντικότερες τεχνικές ελληνικές εταιρείες και ειδικεύεται στον λειτουργικό σχεδιασμό και την επίβλεψη κατασκευής στους τομείς της διαχείρισης στερεών, υγρών και αερίων βιομηχανικών ρύπων. Είναι γιος του αείμνηστου συνθέτη Μάριου Τόκα και ιδρυτικό μέλος του Ιδρύματος Μάριος Τόκας 1954-2008 που συστήθηκε από τον ίδιο και τα αδέρφια του Χαρά και Κώστα. Είναι παντρεμένος και διαμένει στην Αθήνα. Με σπουδές στην κλασική και ηλεκτρική κιθάρα, έχει αναλάβει την καταγραφή του σημαντικού ανέκδοτου μουσικού έργου του Μάριου Τόκα, την απόδοση του σε παρτιτούρες και τον συντονισμό και την επιμέλεια της πρώτης δημοσίευσή του στο κοινό.

ΧΑΡΑ ΤΟΚΑ
(Γραμματέας)

Η Χαρά Τόκα γεννήθηκε στην Αθήνα, το 1987. Είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής Αθηνών, όπου και ολοκλήρωσε και τις μεταπτυχιακές της σπουδές στον τομέα του Εμπορικού Δικαίου. Σήμερα είναι υποψήφια διδάκτωρ στον τομέα του Δικαίου της Πνευματικής Ιδιοκτησίας στο Πανεπιστήμιο Κύπρου. Είναι δικηγόρος Αθηνών με ειδίκευση στους τομείς του εμπορικού, εταιρικού και φορολογικού δικαίου και νομική εκπρόσωπος σημαντικών ελληνικών εταιρειών. Είναι κόρη του αείμνηστου συνθέτη Μάριου Τόκα και ιδρυτικό μέλος του Ιδρύματος Μάριος Τόκας 1954-2008. Συνδυάζοντας την ιδιότητά της αυτή και τις επιστημονικές της γνώσεις στον τομέα των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας, δραστηριοποιείται στον τομέα της προώθησης και υποστήριξης των δικαιωμάτων των κληρονόμων των πνευματικών δημιουργών σε Ελλάδα και Κύπρο.